sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Muuttoapu: Muutto-ja-Kantomies Muuttomies kuljetuspalvelu Tampere Pirkanmaa @MuuttopalveluTampere videokanavamme (eräs niistä monista)

 

Muutto-ja-Kantomies Muuttomies kuljetuspalvelu Tampere Pirkanmaa @MuuttopalveluTampere videokanavamme alla:


Yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com
+ toissijaisesti whatsup 044-3380291 

Yhteydenotossanne selkeästi muutto-osoitteet ( katusosoite + paikkakunta  => A + B, jotta voi katsoa ajoaikoja / etäisyyksiä kohteiden välillä, sekä tietoa kohteiden hissitilanteesta (Iso vai pieni hissi, sekä mahtuvatko kuljettavat hissiin vai pitääkö portaita kantaa?)

Hinnoittelu tapauskohtaista.

Pienojenkannosta on luovuttu. Asekaapit mitkä voi kuljettaa nokkakärryllä kelpaavat toki kuljetukseen ymv kassakaapit.

Huomio vain käteisasiakkaat kelpaavat. Jos joku haluaa tilille maksaa on suorituksen näyttävä ainakin 2 vrk aiemmin tilillä, että näkee että tilaus on sitova. Toki palautamme jos tulee force majour-este jommalle kummalle.

Ei jaksa leikkiä erilaisten sovellusten kanssa. Hommat tehdään ja käteinen on virallinen maksutapa, sitä jopa alkoi Suomen Pankkikin suosittelemaan oikein kirjallisesti joulunaikaan postin mukana. Joten järki on alkanut palaamaan jälleen keskuutemme. Kiitos siitä. 


Pihapuiden leikkaukset, pihapuiden kaadot, pensasaitojen leikkaukset, ruohikoiden leikkaukset, sekä lumiaikaan lumenkolaukset ymv pihanhoidot kauttani tällä samalla sähköpostilla => Talonmiespalvelu@gmail.com

Hyvää onnellista uutta vuotta 2023 yhteistyön merkeissä ;)

Olavi ;) Edetään ;) onhan tunnettua että työ (Arbeit) edistää hyvinvointia ja toimeentuloa niin tilaajalla kuin tekijällä ;)

Videoviihdettä ja tarjontaa erilaisilta videoiltani, ohessä eräs video 2022 vuodelta:


Nettikirppisostoksien kuljetuksia, kaatopaikkakuljetuksia https://Kaatopaikkakuljetukset.blogspot.com  miten milloinkin sovitaan, mutta aina käteisellä, niin ei tarvitse olla riippuvainen nettiyhteyksistä ja niiden toimivuudesta tilanteessa missä pitäisi toimia maksu palvelua vastaan:


Yleisin palvelumuoto on yksittäisten huonekaluostosten siirto kuomullisella peräkärryllä osoitteesta toiseen 2 miehen ( tai kuljettaja + asiakas molemmissa kohteissa apuna):

------------
Palvelumme toimii ympäri vuoden eri vuodenaikojen tarpeiden mukaan tennisvalmennuksesta, piha- ja puutarhatöihin, talkkarihommiin, sekä joulunaikaan punanuttuna tilattavissa oheiseen tapaan:
---------------------------------


----------------------------